11aug
Met GeniusMinds zijn je dream teams binnen handbereik!

Met haar vooruitstrevende technologie verbindt GeniusMinds kandidaten en scale-ups met elkaar en garandeert zij toegevoegde waarde in het vinden, betrekken, matchen en aan boord brengen en houden van de juiste teamgenoten. De kandidaten zijn de perfecte match en voldoen aan de wensen van de scale-ups op het gebied van hard & soft skills.

Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar het werkt echt!

Ik ben altijd positief en kijk graag naar de mogelijkheden die er zijn. Zo ook tijdens deze Coronaperiode wat voor velen niet de makkelijkste periode is om het hoofd boven wat te houden, of zoals ik mijn bedrijf HRFIX te starten.

Het creatieve brein maakt echter overuren. Hoe kunnen we de services van HRFIX verder uitbreiden, zodat we de scale-ups nog meer op weg kunnen helpen? Waar hebben zij behoefte aan?

Al snel zoomde ik in op het toverwoorddream teams’. Bij scale-ups ligt de focus op een snelle groei van de onderneming om zo het marktaandeel te kunnen vergroten en de concurrentie voor te blijven. Om dat te realiseren moet het team worden uitgebreid en heb je veel nieuwe talenten nodig. Niet zomaar collega’s, maar zij die een fix zijn met je bedrijfscultuur, die onderscheidend zijn en een bijdrage willen leveren. Zij zijn het die het verschil maken en ervoor zorgen dat je onderneming succesvol door deze scale-up fase komt en in de volgende fase nog steeds aan boord zijn.

Deze toppers vind je niet door de geijkte paden te bewandelen via gerenommeerde, dure werving- en selectiebureaus of door het plaatsen van de vacatures op de bekende vacaturesites. Op deze traditionele manier van werven vist iedereen in dezelfde vijver en wordt er vooral naar het CV van een potentiële collega gekeken; wat heeft iemand tot nu toe bereikt. Een korte termijn oplossing.

Dat zijn niet de mensen die jij zoekt. Jij wilt die unieke persoonlijkheden; zij die niet blijven hangen bij wat ze kunnen, maar streven naar variatie en het hoogst haalbare wat ze in de toekomst willen bereiken. Zij die qua karakter, competenties en vaardigheden perfect bij je organisatie passen.

Dat zijn de talenten die niet actief op zoek zijn naar een baan, maar zeer zeker wel open staan voor nieuwe kansen binnen jouw scale-up. Naar die personen ben jij op zoek voor je dream team!

Maar hoe bereik je die? Daar heeft HRFIX de oplossing voor. Vanuit die vraag is de nieuwe dienst van HRFIX geboren ‘GeniusMinds’.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *