Loopbaan coaching

Loopbaan coaching nodig? Wij helpen graag om te ontdekken wat in deze fase van je leven bij jou past en welke stappen hier voor nodig zijn.

Alleen de dingen doen waar je energie van krijgt, stoot energievreters af
We vragen ook wel heel veel van onszelf en lopen onszelf vaak voorbij. We willen een mooi huis, een coole auto, veel reizen, een gezellig sociaal leven, toch ook wel het liefst drie kids, een hond, sporten, vrijwilligers- of verenigingswerk doen, een goede partner zijn, de helpende hand voor je ouders en carrière maken. En toch kan het echt allemaal, zolang je de dingen doet waar je energie van krijgt en de energievreters afstoot.

Om jou te helpen te ontdekken wat in deze fase van je leven bij jou past en waar je verandering in aan kunt brengen om dit te realiseren is HRFIX de ervaren partner om dit persoonlijke traject mee te doorlopen.

Neem de regie over je verdere loopbaan
Je loopbaan ben je waarschijnlijk begonnen met de nodige ambitie en verwachtingen. Toch valt het niet altijd mee om deze verwachtingen daadwerkelijk te halen. Het begint met ambitie, maar hoe maak je de juiste keuzes zodat jouw kwaliteiten en talenten optimaal tot hun recht komen? De Loopbaan coaching van HRFIX biedt jou de mogelijkheid om opnieuw de regie te nemen over je toekomst. Tijdens een loopbaan coaching sessie kijken wij naar waar je nu staat en welke ontwikkeling of stappen er nodig zijn om zelf weer grip te krijgen op jouw toekomstperspectief.