People & Culture

De natuurlijke chemie tussen people & culture maken het verschil
Je mensen en je bedrijfscultuur gaan hand in hand. Veranderen de mensen dan verandert de cultuur en visa versa. Daarom is het zo belangrijk dat er een natuurlijke chemie is tussen deze twee. Maar hoe bereik je dat?

Het begint allemaal met de purpose. Wat is je bestaansreden, waar sta je voor? Wat is jouw identiteit en waarmee onderscheid jij jezelf van de rest? Wie passen er bij jouw manier van ondernemen en gaan jou helpen je wensen te verwezenlijken? Als dat helder en duidelijk is kunnen we een stapje verder gaan en inventariseren wie van je collega’s het DNA van de organisatie bezit, wie daar naar toe kan groeien en wie dit DNA nooit zal krijgen. In combinatie met een strategische personeelsplanning hebben we een duidelijk inzicht en overzicht wat er de komende tijd te wachten staat en moet gebeuren. De strategie duurzame inzetbaarheid mag niet ontbreken.

Gezonde en vitale medewerkers
Als people & culture één zijn straal je dat als bedrijf uit en zorgt jouw positieve imago voor een continue aantrekkingskracht van de juiste talenten; de ideale employer branding. Eenmaal aan boord wil je ze ook zeker voor langere tijd behouden, gezond en vitaal! Hoe ziet jullie vitaliteitsprogramma eruit?

HRFIX zal je in het gehele proces begeleiden en adviseren.